Låt Citadellet Bolagsservice hjälpa dig med bolaget

Att du kan allt om bockning får betydelse oavsett om du ska dra igång ett nytt bolag eller lägga ner ab. Men det betyder ju inte att du vet hur det administrativa omkring bolaget ska skötas på rätt sätt. Med Citadellet Bolagsservice så lägger du minimal tid på det som du egentligen inte vill syssla med. Detta oavsett om du har bestämt dig för att sälja bolaget för avveckling eller om du nu vill dra igång ett nytt företag på nolltid.

Avveckla bolag med Citadellet Bolagsservice

Ett bolag som ska avvecklas måste hanteras på rätt sätt. Det innebär en massa regler som inte är komplicerade men som inte får missas. Det här är en god anledning till att många vänder sig till Citadellet Bolagsservice. De kan nämligen göra det så enkelt att likvidera ett bolag.

Citadellet kan ge dig en offert för ditt bolag på några timmars tid. Om du tycker att det ser bra ut så kan du genast sälja bolaget. Därmed så säljer du också det juridiska ansvaret för avvecklingen. Citadellet kommer att genomföra en frivillig likvidation enligt konstens alla regler. De har allt som behövs för att genomföra detta på lagligt vis.

Du säljer bolaget och får genast betalt. Du behöver alltså inte vänta tills likvidationen är klar för att få ut pengarna för bolaget. Du kan ha pengarna på några dagars tid. Det är därför som detta kallas för snabbavveckling trots att själva avvecklingen givetvis pågår mycket längre i Citadellets regi.

Köp ett lagerbolag

Du kan också få hjälp av Citadellet då du vill dra igång en ny verksamhet. Istället för att själv registrera ditt nya bolag med Bolagsverket så kan du köpa ett lagerbolag. Det är ett aktiebolag som redan nu existerar. Citadellet Bolagsservice har registrerat det och du kan köpa aktiebolaget för en mindre avgift på några tusenlappar.

Du vänder dig till Citadellet och beställer ditt lagerbolag. Du får betala aktiekapitalet på 50 000 kronor samt avgiften som ligger på omkring 6000 kronor. Det hela kan bli klart på 2 timmar. När du väl har fått ditt lagerbolag så har du organisationsnummer och då kan du genast börja ställa ut räkningar.

Citadellet har skapat en process för lagerbolag som gör det så enkelt för dig att komma igång. Du kan sköta det hela online via Citadellets hemsida. Och på kontorstid så finns de även där med support om du har frågor. Ring eller mejla för att få veta mer innan du köper ditt lagerbolag.

Fördelarna med Citadellet är många. De är inte experter på industri som du är. Men de kan det där med bolag och det ska du dra nytta av då du vill avsluta eller dra igång din verksamhet på bästa möjliga vis.