Då det blir dags att avsluta aktiebolag och säga farväl till svarven

Då det blir dags att avsluta aktiebolag och säga farväl till svarven

För många så kommer det en tid då man inser att verksamheten bör läggas ner. Det här kan kännas som ett svårt beslut och då har man större behov än någonsin av att få ett vettigt stöd och se till att man kan avsluta aktiebolag på ett lagligt och smidigt sätt. Idag så finns det intressanta alternativ som till exempel snabbavveckling som går ut på att man säljer bolaget som det är och sedan inte behöver vara involverad i avvecklingsprocessen.

Avsluta aktiebolag genom att sälja det

Det kan ta många månader att själv avveckla ett företag. Dels så måste man ju ta hand om utrustning och se till att svarvar och bockningsmaskiner hamnar på rätt plats, och dels så har man allt det administrativa att stå i. Man får inte missa att betala skatt och annat i rätt tid och det här är något som kan leda till att man jobbar med företaget långt efter det att den faktiska verksamheten har lagts ned.

När man istället får hjälp med att avsluta aktiebolag genom att sälja det så kan man mycket snabbare gå vidare och lämna tiden med bockning och plåtbearbetning bakom sig. Det här ger många fördelar, och för den som tänkt gå vidare med annan verksamhet så är det förstås viktigt att fria tiden till detta och att slippa sitta med pappersarbete för ett företag som man redan känner sig färdig med.

lägg tiden på något annat