En bolagsservice kan likvidera aktiebolag oavsett industri

När det blir dags att avveckla ett ab kan snabbavveckling kännas som ett bra val. Det går ju att vända sig till en bolagsservice som tar betalt för att likvidera aktiebolag. Tjänsten passar många och är inte bara till för den som känner att det är svårt med alla regler som gäller för att avveckla ab.

Likvidera aktiebolag med snabbavveckling

Snabbavvecklingen är populär för att den är snabb och effektiv. När ett bolag är vilande är det inte svårt att sälja det för avveckling. Bolagsservicen som tar över kommer att genomföra likvidationen. Så länge som det är ett seriöst bolag kommer detta att ske i enlighet med de regler som finns i Sverige.

Du som säljer får pengarna för bolaget på en gång. Det betyder att du inte måste vänta de 7–8 månader som det annars hade tagit dig att bli klar med avvecklingen. Tid är ju också pengar och det är en god anledning till att många företag läggs ner på detta vis.

Bolagsservicen är specialist på avvecklingar

En bolagsservice måste inte kunna något om plastindustri för att avveckla ett bolag som sysslat med formsprutning. Eller om metallindustri för att likvidera bolaget som bockat metalldelar. Den typen av kunskap är inte viktig då ett bolag ska likvideras.

Den som vill likvidera aktiebolag och som kan allt om sin industri kan inse att kunskapen om hur man likviderar är förvånansvärt liten. Så pass liten att det kan kännas nervöst att ta ansvaret för likvidationen. Då blir det ett stort stöd att vända sig till bolagsservicen som är specialist på avvecklingar och som kan ta över på en gång!